Міс та містер школи 2020

26 лютого в опорному закладі «Івано-Франківська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Івана Франка  відбувся конкурс «Міс та Містер школи – 2020», у якому взяли участь найвродливіші, найпривабливіші, найкмітливіші та найсміливіші дівчата та хлопці нашої школи 7-11 класів. Учасники змагалися у 4- х конкурсах, а саме: «Візитка»- для дівчат та хлопців, «Зачіска та макіяж», « Спортивний» та «Майстер шеф» для хлопців, для дівчат – «Кулінарний шедевр»,  «Стріла Амура» та «Ерудит».

Організаторами даного заходу були: Голова учнівського братства- Вовк Вікторія, заступник- Георгішенко Людмила, Гащук Соломія. Ведучі конкурсу- учениці 9-А класу Труліч Вікторія та Василишин Марія.

Всі учасники мали гарну підготовку, були не схожими один на одного. Впродовж конкурсів дивували всіх своїми талантами, своєю щирістю, оригінальністю, не повторністю… цей список можна продовжувати до безкінечності. Вони всі впоралися зі своїми завданнями на відмінно, можливо їм допомогла підтримка батьків, вчителів, друзів, за що щира їм подяка. І після останнього конкурсу було оголошено найголовніше, переможців у номінаціях конкурсу «Міс та Містер школи -2020року».

За результатами журі, у номінаціїї “Міс Грація ” перемогла – Дзюба Христина, учениця 10-Б класу,

“Містер Стиль”- Стасюк Богдан 10-Б клас,

“Міс Ніжність”- Чижович Анастасія 8-В клас ,

“Містер Витривалість”- Рибак Владислав 10-А клас

“Міс Елегантність» – Слобода Вікторія 8-В клас

“Містер Артистизм”- Бахматюк Максим 10- А клас,

“Міс Винахідливість”-Кольба Вікторія 7-А клас

«Містер Глядацьких симпатій»-Гусак Віталій 8-Б клас

«Міс Глядацьких симпатій»- Боровець Марія 8-Б клас

«Містер Ерудит»- Діжак Степан 9-В клас

І в номінації “Міс школи – 2020 ” перемогу отримала Дадак Тетяна, учениця 11 класу, та “Містером школи -2020” став Білоус Максим,  учень 9-В класу Всіх учасників вітаємо з перемогою, бажаємо здоров’я, творчої активності, нових перемог, здійснення заповітних бажань. Окрема подяка за участь та гарні номери учням 5-А, 5-Б та 10-Б класам.

Всім учням, вчителям, батькам щира подяка у підготовці та проведенні даного заходу. Тільки у колективній роботі може вийти гарний результат!!!

 

Педагог-організатор  Манишин В.Я.

Переглядів загалом - 324 | Переглядів сьогодні - 1