Стартувала ДПА в початковій школі

14 травня 2019-го року стартувала державна підсумкова атестація за курс початкової школи в Івано – Франківській ЗОШ І – ІІІ ступенів імені Івана Франка.

Нагадуємо, що  ДПА у 4-х класах проводиться виключно для моніторингу якості освіти і жодним чином не впливає на оцінювання результатів навчання учня. Проходить в письмові формі в закладі освіти. Терміни затверджує керівник закладу освіти в межах навчального року. Обов’язковою є атестація з української мови та математики.

Державну підсумкову атестацію (ДПА) з української мови в опорному закладі було проведено відповідно до «Порядку проведення державної підсумкової атестації», наказу МОН «Про проведення в 2018/2019 навчальному році державної підсумкової атестації осіб, які здобувають загальну середню освіту» та листа МОН «Щодо методичних рекомендацій про проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти в 2018/2019 навчальному році».

Завдання для проведення ДПА в закладі освіти складено учителями закладу освіти відповідно до орієнтованих вимог до проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти у 2018/2019 навчальному році, які зазначені у листі МОН №1/9-196 і затверджено керівником закладу освіти.

Успіхів здобувачам освіти при складанні наступної ДПА з математики!

 

 

Адміністрація опорного закладу

Переглядів загалом - 343 | Переглядів сьогодні - 1