Військово-спортивна гра «Нумо хлопці та дівчата»

6 грудня 2018 року в спортивному залі опорного закладу «Івано-Франківська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Івана Франка» під керівництвом вчителя предмета «Захист Вітчизни» Шаблінського І.М.  та  вчителя фізичного виховання Пучака М.І. були проведені спортивні змагання «Нумо хлопці та дівчата!». Військово-спортивні змагання були приурочені  27-й річниці утворення   Збройних Сил України.

Під звуки військового маршу команди урочисто ввійшли в спортивний зал. Даний захід був спрямований на виховання морально-вольових якостей, сили духу, сміливості, патріотичних почуттів з метою формування патріотичних поглядів, любові до Батьківщини, гідності та відповідальності за свою Батьківщину.

На військово-спортивне свято прибув учасник АТО, колишній випускник нашої школи Михалик Назарій, який привітав усіх з Днем Збройних Сил України. Михалик  Назарій  коротенько розповів присутнім про свою військову службу в зоні АТО, як воїн санінструктор та побажав усім мирного неба.

Згідно положення та програми змагань команди   у складі 7 учнів змагались в різних видах та естафетах. Команди  юнаків  та дівчат 9-10 класів продемонстрували  свою фізичну підготовку, загартованість, витривалість, вправність та кмітливість, виконуючи комплекс силових вправ та естафетах.

У ході змагань учні  показали свої здібності у наступних конкурсах: «Стройова підготовка», «Конкурс з яблуком», «Конкурс капітанів», «Снайпер», «Одівання ЗВЗК», «Влучно в ціль», «Бігова естафета з  м’ячем».   Впродовж змагань в залі сумувати не довелося нікому, в напруженій боротьбі за підсумками всіх конкурсів обидві команди отримали однакову кількість балів.

Переглядів загалом - 293 | Переглядів сьогодні - 1